Noves inversions

MILLOREM ELS CONTROLS EN EL NOSTRE SISTEMA DE PLEGAT-ENGOMAT

Acabem de finalitzar la instal·lació de diverses inversions en la nostra plegadora-engomadora amb la finalitat de continuar millorant els nostres controls de qualitat en els nostres processos productius.

D’una banda, s’han instal·lat càmeres d’altes definició per a assegurar el correcte encolat dels fons automàtics. Amb això podem assegurar que el 100% de les caixes que lliurem als nostres clients estiguin perfectament encolades.

D’altra banda, s’ha instal·lat una altra càmera d’alta velocitat per a poder llegir el codi de barres de cadascuna de les caixes que passen per la maquina i així identificar-les individualment per a evitar qualsevol possible mescla de referències. És especialment important en el cas de realitzar diverses referències molt semblants, i produïdes unes darrere d’una altra.

Aquestes 2 inversions, tan importants, reforcen el compromís de Graficas Comtal amb la millora contínua i permeten oferir als nostres Clients els millors estàndards de Qualitat del sector.